Omogućite daljinsku podršku u nekoliko jednostavnih koraka

 

1. Kliknite na strelicu u koloni  “Pristup bez koda

2. Unesite vaše ime ili nešto prepoznatljivo

3. Preuzmite aplikaciju i instalirajte

4. Pošaljite nam u poruci koji problem treba da se reši

Usluga daljniske popravke ubrzava i olakšava rešavanje problema bez obzira gde se nalazite. Kada se povežemo sa računarom , rešićemo probleme dok posmatrate rad ili koristite pauzu na poslu.  Ova usluga je savršena za uklanjanje virusa, malicioznog softvera, instalaciju upravljačkih programa, podešavanja operativnog sistema, postavljanje štampača i mnogih sličnih usluga.

Usluge daljinske podrške omogućavaju našim tehničarima da vam pruže brzu uslugu, istovremeno štedeći novac i povećavajući produktivnost. 

Da li neko u vašoj kancelariji nije mogao da izvrši zadatak zbog manjeg problema sa računarom? Da li imate zaposlenog koji troši više vremena pomažući drugima sa njihovim računarima nego što završava svoj posao? 

Usluge daljinske podrške mogu da eliminišu ove probleme koji ubijaju efikasnost. Ajti tim koristi alate za rešavanje problema koristeći najnoviju tehnologiju koja nam omogućava brz i siguran pristup bilo kom računaru, prenosnom računaru ili mobilnom uređaju na daljinu kako bi pomogli klijentima u problemima. 

Jedan od naših stručnih tehničara može se ‘’zakači’’ direktno na vaš računar da bismo videli šta vi vidite i vodili vas do rešavanja problema. Oni mogu preuzeti kontrolu nad vašim sistemom i pokazati vam kako da izvršite zadatak ili dijagnostikujete problem. 

Zamislite koliko će produktivnija biti vaša kancelarija ako imaju stručnjaka koji će im pomoći u rešavanju ovih mučnih problema! Ova usluga se može koristiti za dijagnostikovanje problema, obuku, ažuriranja i popravke. 

Važno je da se setite da ova usluga zahteva da uređaj bude aktivno povezan na Internet kao i da nekoliko problema i dalje može zahtevati uslugu na licu mesta. Sledeći put kada budete imali pitanje ili problem sa računarom, prenosnim računarom, tabletom ili drugim uređajem, nazovite našu kancelariju da biste videli da li vam možemo pomoći.