Projekti

Projekti

Klikni dugme da saznaš nešto više o našim projektima

Usluge

Usluge

Klikni dugme da saznaš nešto više o našim uslugama

Kontakt

O nama

Kompaniju Ajti sačinjava grupa ljudi  iz odabranih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Na svakodnevnom nivou se bavimo brigom o računarskoj infrastrukturi mnogih firmi u Srbiji koje nemaju svoj vlastiti kadar za obavljanje takvih poslova. Garantujemo bezbednost, vodimo računa o podacima, projektujemo sisteme, LAN i WAN mreže, postavljamo štampače i servere, pomažemo u implementaciji poslovnog softvera. U poslednjih 15 godina zajedno rastemo kroz rad i praćenje najsavremenijih pristupa u poslovanju.

Pomažemo klijentima kroz usluge savetovanja, planiranja, nabavke i postavljanja računarskog sistema prema željama i mogućnostima.

U najširem krugu zaobilazimo nepotrebna i skupa rešenja. Okrenuti smo sistemima otvorenog koda Linux i FreeBSD. Implementiramo ih u lokalnom okruženju, data centrima kod nas i kod naših klijenata.

 

Zašto sarađivati sa nama?

Problemi sa kojima se suočavaju klijenti kod nas ne dobijaju broj tiketa. Vraćamo ljudsko posredstvo u tehnologiji, odgovaramo na email, javljamo se na telefon i razgovaramo sa korisnicima.

Selekcijom boljieg softvera dostižemo bolje rezultate. Lakše pratimo istoriju događaja i olakšavamo tehničarima da povežu intervencije i lakše ih otklone. Čuvamo konfiguracije u digatlnom profilu svakog klijenta. Radimo aktivno nadgledanje sistema, proaktivnim delovanjem smanjujemo probleme esencijalnih segmenata u poslovanju.

Stalno nadograđujemo znanje, tražimo nova i savremenija rešenja, isporobavamo ih u testnom okruženju. Nemamo partnerstva koja nas uslovljavaju da favorizujemo određene proizvode.

100
Klijenata
300
Projekata
4
zaposlena tehničara
1000
Podešenih štampača
10000
Logova dnevno pregledanih
300
stresnih situacija saniranih
500
TB spašenih podataka
50
daljinskih sesija dnevno
Kancelarija
+ 381 65 2646 273
Beograd, Resavska 31
podrska@ajti.rs
Radno vreme
Pon - Pet 9:00 - 17:00
Subota 9:00 - 13:00