Za sve vas koji se prvi put susrećete sa ovom temom, krenućemo od samog početka.

Usaglasićete se sa nama da je u današnje vreme nezamislivo da posetite neki poslovni ili ugostiteljski objekat, a da niste pitali koja je šifra za wi-fi? Vrlo je jednostavno, moderne tehnologije sada su sastavni deo naše svakodnevnice i funkcionisanja. Koristimo ih za posao, razonodu, obrazovanje i još mnogo toga.

Bežični pristup internetu postigao je standard u javnim objektima, pre svega zbog svoje praktičnosti, ali naravno i zbog pružanja kompletne usluge svakom posetiocu. Internet više nije potreba samo poslovnih ljudi, već i svakog prosečnog pojedinca. U ovom slučaju WiFi hotspot postaje izbor broj jedan mnogim hotelima, restoranima, bankama, zdravstvenim i obrazovnim ustanovama.

WiFi hotspot predstavlja softver namenjen ugostiteljskim i poslovnim objektima sa većom cirkulacijom ljudi koji prisutnima omogućava lak pristup mreži, a vama benefite poput dvosmerne komunikacije u vidu oglašavanja, kreiranja anketa, kontrolu samog protoka i na kraju, prikupljanje informacija koje predstavljaju direktno iskustvo i mišljenje korisnika. Na ovaj način vi možete prikupiti podatke, izvršiti detaljnu analitiku i na kraju ih infiltrirati u svoju marketing strategiju.

Kada su u pitanju ugostiteljski objekti, naročito oni na turističkim destinacijama,vrlo je važno posmatrati internet kao nužnost, jer pomoću njega značajno obogaćujete svoju ponudu. Vaši gosti su najčešće u roaming-u, pa su na ovaj način u komunikaciji sa svojom zemljom, ali smo sigurni da su takođe i internet surf i gledanje serija sigurno neki od vidova opuštanja koje će odabrati.

Ukoliko ste vlasnik poslovnog ili ugostiteljskog objekta primetili ste da vaši gosti svoj boravak često koriste za završavanje sitnih obaveza, rad, učenje. Posedovanjem Wifi hotspot-a ćete se postarati da oni provedu više vremena kod vas i opet vam se vrate, jer dobra internet konekcija postaje prioritet mnogima, a naročito freelancer-ima kojih danas u Srbiji ima oko 100 000.

Mislite da vam je za instalaciju Wifi hotspota potreba ozbiljna tehnička opremljenost i podrška? Naprotiv. Ovaj softver se bazira na cloud-u (“oblaku”) sa kojim korisnik povezuje svoje pritupne tačke i ruter, pa tako nema potrebne za instaliranjem bilo kojih drugih uređaja u vašem lokalu. Verujemo da je vizuelno jednostavnije razumeti ovu tematiku, pa vam preporučujemo da pogledate video

Kako bi vaše poslovanje prosperiralo, vrlo je važno da idete u korak s vremenom i svojim korisnicima pružite što kompletniju uslugu, jer je baš to ono što vas čini konkurentnim na tržištu. Čovek 21. veka navikao je na komfor i na brzo dolaženje do informacija, a vaše i naše je da mu to i obezbedimo u svakom trenutku.

Ajti.rs u okviru svojih usluga nudi instalaciju Wifi hotspot mreže, kao i vrlo značaju –  daljinsku podršku. Sva naša rešenja kreirana su sa ciljem dugoročnog efekta i osavremenjivanja vašeg poslovanja.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o instalaciji i primeni Wifi hotposta, možete nam pisati putem kontakt forme.